Κύριο περιεχόμενο

etaireia

H Λούσπα Ι. Καλλιόπη ως διαχειρίστρια της εταιρίας, προέρχεται από οικογένεια που ασχολείται με τον αγροτικό χώρο και συγκεκριμένα στην πώληση αγροτικών Μηχανημάτων, σπούδασε πάνω στον Γεωπονικό τομέα με ειδίκευση την Φυτική παραγωγή και έπειτα συνέχισε την ειδίκευσή της στην Αγροτική Οικονομία.

Πρωτοήρθε σε επαφή με το αντικείμενο ξεκινώντας από το 2001 περίπου 5 χρόνια με συμβάσεις σε φορείς όπως ΟΠΕΚΕΠΕ, ΕΛΓΑ, ΕΘΙΑΓΕ, κατά το 2006 εργάστηκε στην ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΕΠΕ με αντικείμενο τα συστήματα ποιότητας και τα προγράμματα του Αλέξανδρος Μπαλτατζής 2007-2013, κατά την πορεία της εργασίας της στην εταιρία εξελίχθηκε παρακολουθώντας σεμινάρια πάνω σε συστήματα ποιότητας AGRO 2-1,2-2 , Globalgap, BRC, IFS, ISO 22000, εργάστηκε πάνω στα συστήματα παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πάνω από 7 συνεταιρισμούς και σε κάποιους έτυχε να είναι και επιβλέπων Γεωπόνος, μάλιστα λόγω του ενδιαφέροντος της με το αντικείμενο παρακολούθησε στο ΕΑΠ σε επίπεδο Μεταπτυχιακού το τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας ,καθώς επίσης απέκτησε και δεύτερο τίτλο σπουδών επίσης Γεωπονικού τομές αλλά με ειδίκευση στην αγροτική Οικονομία αυτήν την φορά, έπειτα ασχολήθηκε με τα διάφορα προγράμματα του Αλέξανδρος Μπαλτατζής όπως ήταν οι Ν. Αγρότες , τα Σχέδια Βελτίωσης, Αγροπεριβαλλοντικά, Βιολογική Γεωργία & Κτηνοτροφία, Πρόωρες Συντάξεις, Εξισωτική Αποζημίωση, ασχολήθηκε με αναγνωρίσεις Οργανώσεων Παραγωγών, Επιχειρησιακά Προγράμματα, Επενδυτικά Προγράμματα Μεταποίησης, κατέθεσε φάκελους για αναγνώριση ΠΟΠ και ΠΓΕ, συμμετείχε ως αξιολογήτρια στο Μητρώο του ΕΣΠΑ 2007-2013 και σε τοπικά προγράμματα Leader σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή.

Κατά το διάστημα 2009 και για ένα έτος ήταν και εξωτερικός συνεργάτης στον ΟΠΕΚΕΠΕ και συμμετείχε στο έργο της χαρτογράφησης που ανέλαβε ο Οργανισμός. Έπειτα το 2012-2014 ήταν συνεργάτης Βουλευτή με αρμοδιότητα το αγροτικό κομμάτι της περιοχής καθώς και συμμετείχε με προτάσεις σε διαβουλεύσεις για τη νέας ΚΑΠ 2014-2020.

Σε αυτό το διάστημα ολοκλήρωσε σε την ακαδημαϊκή της καριέρα σε αγγλόφωνο τμήμα μεταπτυχιακού επιπέδου πάνω στην Δασοπονία και τις Περιβαλλοντικές μελέτες με ειδίκευση στην Διαχείριση Υδάτινων Πόρων στην Μεσόγειο σε περιπτώσεις Λειψυδρίας. Έτσι το 2015 συμμετείχε ενεργά σε ενημερώσεις κοινού για τα νέα προγράμματα της Νέας ΚΑΠ και το 2016 με πολυετή εμπειρία , αποφάσισε να ξεκινήσει την εταιρία σε συνεργασία με έμπειρα και δυναμικά στελέχη διαφόρων ειδικοτήτων όπως Γεωπόνοι, Οικονομολόγοι, Μηχανικοί, Τοπογράφοι.

Η Agroexpert παρέχει υπηρεσίες όπως: Δηλώσεις ΟΣΔΕ, όλα τα προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης (Ν. Αγρότες, ΣΧ. Βελτίωσης, Αγροπεριβαλλοντικά, Γεωργικοί Σύμβουλοι, Μέτρο Μεταποιήσης , Σύσταση Ο.Π.,κ.τ.λ.), ΕΣΠΑ, Συστήματα ποιότητας πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής , Αναπτυξιακά, καθώς είναι και πιστοποιημένος Σταθμός ως ΚΤΕΟ Ψεκαστικών.